Menu

Aqua Insanity Boxing

Aqua Insanity Boxing

Aqua Insanity Boxing is een uniek workout programma van Move On dat bestaat uit verschillende workouts van 45 minuten in het water.

De workouts bestaan uit interval, cardio, pure cardio, cardio recovery. Tijdens de les worden er kickboks technieken, zwemtechnieken en aerobic / thai boks technieken gebruikt. De lessen zijn erg intensief maar voor iedereen op zijn of haar niveau toe te passen. Uiteraard wordt u wel uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan!

Het gaat om de juiste houding en je hartslag omhoog brengen en dit om de 3 minuten te herhalen. Aangeziende les op lekkere opwekkende muziek wordt gegeven, is 45 minuten zo voorbij!

De les Aqua Insanity Boxing is voor iedereen toegankelijk aangezien we in het water trainen. Juist is deze vorm van trainen ook dé manier om weer in vorm te raken na een zwangerschap of blessure.

Rug, heup, schouder of knie klachten etc. Deze les is voor iedereen geschikt vanaf 15 jaar en ouder.

De combinatie met Aqua-Boxing op maandag en vrijdag is uitermate geschikt voor mensen die meer uithouding willen trainen en met de nadruk op het bovenlichaam, zoals buik, schouders en armen,

Aqua Insanity is niet puur bedoeld om af te vallen, het is een combinatie van de juiste voeding, vet verbranden en conditie opbouwen.

Het is wel een uitstekende les om een mooier en strakker lichaam helemaal zelf te creëren.

Deze lessen geven wij ook speciaal alleen voor dames, dus vindt u het leuk om met uw dochter, zus of moeder te komen….u bent van harte welkom!

Op woensdag 20:00-20:45 en donderdagavond 19:45-20:30!