Menu

Aqua Zumba

Aqua Zumba

Aqua Zumba is een zin…..een feestje in het water!

Ongemerkt verbrand je honderden calorieën, doordat je lekker aan het dansen bent maar ook met de weerstand en de druk van het water moet omgaan.

Omdat deze les in het water plaatsvindt, is het voor iedereen toegankelijk.

Last van heupen, bekken, rug klachten, maar houd je wel van dansen….dan is Aqua Zumba je redding!

Zumba is voor veel mensen wel bekend: lekker dansen op leuke muziek, waarbij vooral veel gebruik wordt gemaakt je heupen, billen en buik. Er zijn veel verschillende varianten van Zumba.

Eén daarvan is Aqua Zumba en vindt plaats in het zwembad. Een les biedt een actieve, opzwepende workout in water (diepte 1.10) en is geïnspireerd op latin-dans en aquarobics fitness.

Door het water zijn de bewegingen minder belastend voor de gewrichten maar je ondervindt wel een grote weerstand waardoor de workout intensiever is dan de droge variant… Echt een feestje in bikini!

Aqua Zumba is een leuke manier om lekker in beweging te komen. Je zult zoveel plezier hebben, dat je eigenlijk in de gaten hebt hoeveel je beweegt. Met Aqua Zumba kun je tot 600 calorieën in een uur verbranden. Hoeveel calorieën je precies verbrandt is natuurlijk afhankelijk van de intensiteit die je gebruikt tijdens het sporten, maar ook van je eigen lichaamsgewicht.

Wil je ook ervaren hoe leuk en intensief deze les is, vraag dan snel een proefles aan!

Get ready to Move On! 

De all-in fitness van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis