Menu

Creatieve feestjes

Creatieve feestjes

De creatieve feestjes van Move On zijn bij uitstek geschikt voor kinderen, die echt iets nieuws willen leren op creatief gebied. De docente is een 1ste graads tekendocent, die juist leert de kinderen op een andere manier bezig te zijn met het creëren, dan gewoon bij een tekenles. De kinderen leren zelf ontdekken, wat ze kunnen en hoe ze iets zelf kunnen maken, d.m.v. trucjes, waarvan ze eerst dachten dat ze het niet zouden kunnen!

Info

  • Alle Creatieve combi Zwemfeestjes zijn € 16,50 p.p. minimaal 10 personen inclusief eten of een zak snoep.
  • Alle Creatieve combi Biosfeestjes zijn € 16,50 p.p. minimaal 10 personen inclusief eten of een zak snoep.

Alle Zwemfeestjes zijn inclusief:
Gratis uitnodigingen, Onbeperkt ranja, een lekkere koek, een zakje chips en aan het einde of 3 pannenkoeken eten, of 2 hotdogs, of een zak snoep voor mee naar huis.

Alle Biosfeestjes zijn inclusief:
Gratis uitnodigingen, Onbeperkt ranja, een lekkere koek, Popcorn tijdens de biosfilm en een zak snoep voor mee naar huis.

Creatieve feestjes

Wil jij je verjaardag vieren bij MoveOn? Reserveer dan nu je plek

Graffiti feestje

Eerst een uur tekenen met jullie eigen tekenlerares, dus eerst lekker creatief bezig zijn en daarna nog lekker een duik nemen in je privé zwembad!

Je leert je eigen naam in Graffiti letters schrijven en kleuren!

Je eigengemaakte schets en je schilderij op A4 formaat mag je natuurlijk mee naar huis nemen!

 

Stripheld teken feestje

Eerst een uur tekenen met jullie eigen tekenlerares, dus eerst lekker creatief bezig zijn en daarna nog lekker een duik nemen in je privé zwembad!

Je leert een eigen stripheld te ontwerpen en verder uit te werken en diverse uitdrukkingen in het gezicht van je stripheld te creëren.

Je eigengemaakte schets en je schilderij op A4 formaat mag je natuurlijk mee naar huis nemen!