Menu

Leger feestje

Leger feestje

Dit is een kinderfeest waarin de kinderen een basistraining krijgen en leren samenwerken als een echte eenheid. De jarige gaat met vriendjes en vriendinnetjes verkleed als soldaten een stoer feest beleven! De kinderen worden uitgenodigd voor een training om te zien of zij geschikt zijn voor een baan in het leger. Ze worden gestimuleerd om samen te werken en getest op dapperheid en kameraadschap.

We starten het feestje met het omkleden van de kinderen gevolgd door een aantal oefeningen binnen in de zaal. Bij redelijk goed weer gaan we naar buiten. Het is een pittige training met diverse materialen, trapkussens, banden, touwen etc… Een daarna heerlijk voldaan een duik in het zwembad of uitputten in de privé bioscoop samen met je maten 😉

Leger feestje​

Durf jij het aan? Reserveer dan nu je plek

Eten en drinken: Tijdens het feestje is onbeperkt Ranja, een koek bij binnenkomst, een zakje chips en 3 pannenkoeken of 2 hotdogs of een snoepzak (bij het combinatie Biosfeestje is altijd standaard met snoepzak), de gratis printbare uitnodigingen en een aandenken aan het eind van het feest bij inbegrepen.

Doelgroep: jongens en meisjes van groep 1 t/m groep 8

Tijdsduur: 2,5 uur (in combinatie met 1 uur zwemmen in een privézwembad of in combinatie met Privé Bioscoop)

Kosten:

  • Alle Actieve combi Zwemfeestjes zijn € 15,- p.p. minimaal 10 personen inclusief eten of een zak snoep aan het einde.
  • Alle Actieve combi Biosfeestjes zijn € 15,- p.p. minimaal 10 personen inclusief eten of een zak snoep aan het einde.

Wij nemen alle zorg uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is foto’s maken en genieten. Of voor hele stoere ouders… MEEDOEN!

De Combi Disco zwemfeestjes kunnen worden verzorgd in overleg op:

zaterdag:

  • 13:00 – 15:30 uur
  • 14:00 – 16:30 uur
  • 15:00 – 17:30 uur
  • 16:00 – 18:30 uur  (op volgorde van reservering).

De Combi Bioscoopfeestjes kunnen worden verzorgd in overleg op:
alle dagen met uitzondering van zondag

Mail voor meer informatie

Alle kinderfeestjes zijn geschikt vanaf 4 jaar tot …? Leeftijd speelt géén rol. Wij passen het niveau en het feestje aan, aan de leeftijd, waardoor iedereen een geweldig feestje heeft.