Menu

Spoedcursus A-B-C

Spoedcursus A

Voor diegene die het niet kan inplannen in zijn of haar agenda om elke week maanden lang naar het zwembad te rijden, biedt Move On de Spoedcursus A. Een uitstekend alternatief om toch zijn of haar kind binnen een zeer korte tijd zwem veilig te maken. Wij hebben een lesprogramma ontwikkeld Move On Fast Spoedcursus , dat het mogelijk maakt om kinderen binnen 9 maanden hun Zwem ABC compleet te maken. Het A-diploma in 6 maanden, en het B en C diploma in slechts 6 maanden. Voordat uw kindje in aanmerking komt voor de Move On Fast cursus, moet het eerst aan een paar voorwaarden voldoen. Uw zoon of dochter moet minimaal 5 jaar zijn om aan deze cursus te mogen deelnemen, tevens moet hij of zij minimaal 1 maand deelgenomen hebben aan onze reguliere zwemlessen, om op die manier het niveau goed te kunnen bepalen.ABC diploma

Eisen Nationaal Zwemdiploma A

Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma A laat je kind zien een basisconditie te hebben en de basisvaardigheden te beheersen om op een veilige manier te bewegen en te recreëren in een zwembad zonder attracties. Je kind kan zich redden als het onverwacht in het water valt. Zwemdiploma A is de opstap naar Zwemdiploma B en het complete Zwem-ABC.

De kosten van een Move On Fast spoedcursus A cursus zijn:

  • eenmalig € 625,- ( of 6x € 110,-) exclusief 1 maand reguliere zwemles en exclusief € 15,- diplomakosten.

De kosten voor Move On  B/C combi voordeelpakket zijn:

  • eenmalig € 230,- en is 6 maanden voor het B en C diploma, de reguliere kosten zijn € 41,- per maand., 3 maanden B diploma en 3 maanden C diploma.

Spoedcursus A

Schrijf je nu in!